Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bön om bättre.


Konfys


Åren går
obevekligen
förbi.

En morgon
skall jag vakna -
- och se:

Världen med
klarare
blick!

Någon, en
man skall sluta
mig i -

sin famn och
båda skall
vi le.

I mitt solar plexus,
då, en våg, en -
- 'Kick'!

Mitt liv
behöver en
'Skjuts'!

In i något
högre, än vad,
nu, är.

Det saknas
en go
man!

En liten, liten,
söt, liten
puss.

Något som för
mig till en
skön Sfär.

-Kom, snälla!
Om du bara
kan!





Bunden vers av Marianne Räf
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-21 20:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ljus och fin liten bön.
2013-10-23

    Dan Myrbeck
Ja faller för
en text i texten:

"En morgon
skall jag vakna -
- och se:

Världen med
klarare
blick!"
2013-10-22

  mysing
En kick i solar plexus av en mans söta puss behövs ibland.. Om inte att annat för att få se dagen med en klarare blick.. Mycket bra vännen!
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf