Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den vet vi inte mycket om, fram...


.. tiden

 

 

 

 

Spår i sand,

ger tecken om tidens rand.

Liksom sumpens slump,

ger råd i tid.


 

För den som tror är allting möjligt.

För den som ser ett senapskorn,

kan mirakler ske i nuet.


Återfunnit har jag, en bro,

där tilltro är mitt fäste,

och tillit mitt andningshål.


Min verklighet står så stadigt,

hörnsten så orubbligt fast,

att glädjen sipprar ut.


Ej längre orosfåglar,

kan knappra mina bär,

frukten ej tar slut...







 

när sumpen förtäljer så!

 

 




Fri vers av queenia
Läst 291 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-10-21 23:27



Bookmark and Share


  ULJO
Väldigt vackert och berörande skrivet
2013-10-25

  anits VIP
Så fint och mycket berörande skaldat
2013-10-24

  Connie
Stabil och trygg, det måste vara underbart att få känna det så!
2013-10-23

  Lars Hedlin
Så bra skriftat GILLAS MYCKET! ;) kram
2013-10-22

  Maria Sundelin VIP
Låter som du har hittat en trygghet i dig själv
Bra
2013-10-22

  Sofhia Wirström
finner inga ord
mycket bra skrivet

2013-10-22

  ULJO
Blev helt betagen av denna fina text
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia