Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas sparsamt





Jag överlever
nog



även detta



Jag andas

men gör det




sparsamt




Fri vers av sommarmoln
Läst 288 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-10-23 13:52



Bookmark and Share


  satellit
berörde mig verkligen. wow är det ända jag kan tänka
2013-12-22

    ej medlem längre
Människa
rik på jordeerfarenheter
börjar nynna
visdoms toner
2013-11-09

    ej medlem längre
Väldigt bra förmedlat med så få ord
2013-11-05

  träsnidaren
Dina ord träffar väldigt rätt
just idag

Och du överlever!!!
2013-10-23

    ej medlem längre
fin!
2013-10-23

    anzerex
fint skrivet denna gillar jag

bilden är jättefin!
2013-10-23

  Magnus 7.0
Stark! fylld av innehåll med små medel, gillar starkt!
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln