Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
behöver jag säga det? GAH! :D Men jaja, sitt ni där och 'klia skägg drägg'. Blir också en roliger bild! Tack för den liksom! ^^


Skunk; Reputation - Attitydteater (ryktesspridning)

 

att tyda i inifinitiv anda

låta andra landa på sin mask

 

landa liksom i förväg sin teater i ögon
undrdande om läget


spela rollen med envetet träget 'för nuet'
du-et matas med

 

attityd

 

 

pryd är den som parerar sådana plötsliga pålägg
där rollen behövs för säketheten ini

som en mager kant av en ostbit med hål i
(bara att låta smöret glida ut i

 

bryderi må det skapa sen i betraktarens skägg
när det klia i osäkerheten och tvi tvi för ost som stinka

 

och tvi tvi när varnlinglampan blinka

för attityd

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-23 16:20



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Ryktesspridning är ett gissel
när helst och var helst
den uppstår ...
Att det handlar om attityd
är det ingen tvekan om ...

- Värt att tänka på
när man själv är föremålet
som ryktesspridningen handlar om
är
... att så länge någon pratar om en
finns det ju någonting hos en själv
som är värt att prata om
och om inte annat visar det på
att människor är medvetna om
att man finns och att man är tillräckligt intressant för att tala om ...

- Det är när ingen talar om dig
och eller visar intresse för att du finns till ...
... det är då du bör börja oroa dig på riktigt!
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri