Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rusning feber och så jahapp var man där igen i 90talet; minnen från sjukhus och kontroller.. jämfört i nu, är en förskylning patetisk att klaga på. Frossa.. tack för påminnelsen! Nu får man iaf skaka... (muskelkontroll per mental fokusering)


frossa

feberhetta

 

detta gissel

yr och vemlig dyr och hemlig sjuka kanske mjuka moccasiner vore nåt blott en black om foten för roten ur en halvknop tvinnar ju upp trossen

 

klossen kommer farande som på frifall

 

nå i alla fall feberhetta detta gissel

 

tisseltassel gnissel - vass el
har nog nåt att göra med detta hissfel

 

varför inte ta en giffel till till kaffet
straffet lär ändå ligga där som slagna bytet sen

 

som en filt i plytet men vem

vem sade nåt om skakningar

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 220 gånger
Publicerad 2013-10-23 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri