Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det räcker till


Vänskapen

Vi tänkte en gång
att man behövde så mycket mer....

men konklusionen sa
att detta räckte gott

elden som tändes
spred sig...




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-23 18:45



Bookmark and Share


  ~LillMarlene Landen~
Mmm gillar tanken och känslan din ord sprider i mig, well written!
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~