Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nåja, för att förlänga lite liv till sagostunderna (tack mormor)


Bear: Introspection. Caving - fyndet under limpan

 

 

glasögonputsardukar dyker upp där inga ögon behövs och ingen lupp
vem skådar en limpa i dennes mittgump när man börjar i brödets stump

 

i en värld av miraklers frid och från navets cyklopögas tid

talar vi om

 

vi bör syna kosten underifrån och se lite mer på livskompotten nerifrån
och genom både coopplast och halvbränd botten

 

ni vet 
när de finns knoppar även från en grillplåt som en inverterad samling grannlåt
hur många pärlor ska det till

 

för att ögonen i huvet ska förstå att det tredje faktiskt 
sitter still

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 155 gånger
Publicerad 2013-10-24 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri