Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noachs vän poeten















Poeten jo tack,

poeten jo tack



Skriva kunde hon






Skriver vackert och med glöd
Om åtrå, ångest och om död


Starka känslor,




starka känslor










Vill vi läsa om




Bunden vers (Rim) av Mona J.
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-24 12:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jäkligt bra!
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.