Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bära med

 

 

och ingen behövde ormen
där månen föll på knä

 


i fickan
ett barns målade sten

ormen
fri och arg nu
arg

och ingen behövde ormen

 

"ligg du kvar där
fri och arg"

 

i fickan en gåva till sen
vi ömsar först min vän

 

och ingen behövde ormen
där solen värmde morgonsand

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-25 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri