Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minnesgraveringar talar sina egna språk, sannerligen. Attans hjärnor att böka med tycken.. *s*


klubbor spår och cellminnen

 

 

hyst inhyst fryst utfryst
belyst som viktigt att bevara

avvara
spara minnet
ingen vet ändå skillnaden

 

ser vi lika ser vi ändå olika
så som tankar vänder till ord på skärm
och vänder ingen till skärm

sen till annan tanke

ingen vet när dörrarna öppnades
ens om inhyst är utfryst

 

bevarat avvarat
ingen vet

 

ändå bevaras minnen
är det inte tillräckligt driv

 

let it flow let it go let free

 


vi bevarar ja vi bevarar tvivlet fullt ut
valet blott ett beslut på osynligt ark


mellan sinnen och rädslors konvolut
kramar knådar knäfäller vår påverkans monark

 

medan livsboken ristas i bark

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-26 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri