Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jo både dammsugare och vippa kan gärna tippa över till nödbehövande. Vad har vi egentligen för värdering om det vi går på är viktigare än det vi har över huvet.... i huvet, i hjärtat, i valen.. Det finns skor.


andra under

 

 

uttryck intryck skaka mark och himmels nyck
tyck tryck  
 
mentala knack tillbaka
ryck i cybern
 
knyck min tid och din blir badande i lågan


ballonger eller smidda bägare är frågan
 

kalsonger går att vrida ur men vem planerade att bada i oktober
kan vi inte bara skvätta lite över kanten så lågan fräser
 
 

uttryck gör intryck gör tyck och tryck tillbaka
det är bra om man har nån att skåla med

då 

och spännande när det jäser
 

(som att leka med den eld man inte ens vill visa
som att lisa sin låga lite grann i smyg

 
som att jaga otyg på skumtopparna)

 
 
uttryck gör intryck gör tyck och tryck tillbaka
det är bra när man är tålig anamma
 
liksom raka rör och böjlig flamma
(hell no more ge vika för en nyck)
 


en dålig deal för övriga shopparna men försaka
det vore att häda en prålig kanna

 
städa egen hall det ska mycket till
för en stilla stund av svar
 
 
därför finns snart inga mattor kvar
att sopa under
 
för här söker vi andra under
 
 



Fri vers av Pot Pourri
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-26 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri