Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det man inte har i huvet får man ha i benen, och när benen gjort sitt är det nära för stenen, igen


släcka

 

 

ett litet ynka hopp består av en kort kort stund av kraft

en hopp ett skutt en ansats

 

sen luft

 

landningen bär ej lovat men osett och känt

landningen lär novalik sitt eget minne bränt

 

luft luft kan vi leva på luft

det är tufft av släcka en stjärna

 

med en sten




Fri vers av Pot Pourri
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-26 03:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri