Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kejsare kungar och olika...


queens

 

 

det finns drama queens och det finns lama queens

tama queens som gamar hackar på
det finns tack, varpå ramar backar så

sorterar man i korthögen efter kjoltyg
lär det behövas rackartyg till manteln

där skiner igenom sånt man nackar
och inga kort där ovan kan laga en macka
dryg som räcker för ett snackardå

 

det finns drama queens även i isiga backar små
genus är inget man lackar som så


och tama queens vaknar blott när det är vackra blå himlar
som någon vill knacka på




Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-26 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri