Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
walk ones talk - steg för steg, för vem kan lära ut där inget lära in ens är en önskan...?


råttord; leva som man lär

 

blinda möss är blinda så länge man serverar en ost i taget
för övrigt används doftsinnet

 

enda beviset är en kvarlämnad ost
valet dolt i överlevnadsbehov

orsaker väl grundade på instinkt

 

sinnen och upplevelser
minnen under lupp

 

de väl ser sina vals bortfall rinna tillbaka
alltid till källan

 

när ansvar tagits och kvalet stämmer
med talet är stegen enkla att ta

 

varje skutt har en svans som styr
varje gren en klyka att hålla i
och gräva rot är en ynnest

 

(tandgnisslan en syn för hörseln)

 

smaken en fråga för börsen
bara känseln kan avgöra

 

om osten är mjuk eller hård

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-27 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri