Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fallande blad

Livsnerven
tydligare än förra året

det röda över det gulgröna

vägen osäker i mörkret
jag saknar reflex

luftslussen knäpper bakom mig

den inre korsetten behöver stabiliseras
vikten är på 1 kg

det är inte armen som ska lyfta
enligt instruktionen

                 *

många normalstörda
i bänkarna runt om
lyssnar till orden

i begynnelsen var ordet

           *

skymning som smyger
solen går bakom

ordlös vandrar du intill
ditt ansikte vänt emot mig

stilla förundran
ljuset inuti

vänd ditt ansikte
mot mig bad jag en gång

länge fanns bara mörker

en av oss vände bort sitt ansikte
du eller jag

 

© Eva Langrath 2013




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 709 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-27 20:30



Bookmark and Share


    maija tuori

Fin text som berör..
2013-11-08

    ADI Nehlin
känns..fint skaldat
2013-11-02

  Minkki VIP
känsligt och klart, en fin svit
2013-10-31

  KYREUS of Sweden
Griper tag.
2013-10-28

  Bibbi VIP
Starkt.
2013-10-27

  ResenärGenomLivet
Tänkvärt och berörande...
2013-10-27

  ULJO
Berörande ord
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP