Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du smakar kärlek

















Sa hon efter att hon fått smaka

Låtit sina läppar varsamt

Omslutit runt hans lem :)










Fri vers av Eliza-69
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-28 16:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha vad skön du är! Skala banan..;)
2013-10-28

    basen
Vackert skrivet.
Det är bara Queen som har en vulgär jargong!
*ler vänligt mot er båda*
2013-10-28

  Tess74
Å fan, jag tycker mest det smakar kuk ;)
2013-10-28

  Lars Hedlin
;) Se där
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69