Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galaxerna skenar

 

Den känns i mig nu,

längtan.

Den lemmen i mig,

styr nu.

Att våga lämna jaget,

och sköljas lång, långt bort.

 

 


Lukterna blandas, i ekot av skriet.

Rösterna hörs som i ett rus.

Jag nås av ett klimax, ett skri jag hör.

 

 

Mörkret pulserar i mig nu,

av längtan.

Ser ekot av din lidelse,

i nuet.

Förstår ditt smärtsamma tvång,

av klimax.

 

 

 

Galaxerna skenar, jag dånar.

Vi möts i infernot, och gråter.

Lidelsen ej längre, i oss kan fängslas.

 

 

 

Ditt jag och mitt jag,

möts äntligen.

I enhetens oändlighet,

vi trottsar lagens kraft.

Tårarna sprutar, för känslan

och förlossning

i smärtans njutning nu.

 




Fri vers (Fri form) av queenia
Läst 470 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-10-28 17:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt snyggt med "den lemmen", bestämmer hela texten. Bravo.
2014-01-26

  Ninananonia VIP
Befriande vackert..
2013-10-29

  Connie
Du tar mig med på ständiga upptäcktsfärder till något som försiggår i smärtans centrum eller i lyckans varmaste punkt.
2013-10-29

  anathema VIP
Välformulerat och vackert. "Att våga lämna jaget" är träffsäkert och tänkvärt.
2013-10-29

  TrollTörnTrappan VIP
Ja, galaktiskt orgiastiskt! Ett möte från två närmast omöjliga håll, och konfliktens gemensamma upplösning...
2013-10-28

  Fem hjärtan VIP
Stark text!
2013-10-28

  Lars Hedlin
Hmm blev fel smil..skulle vara ;)
2013-10-28

  Lars Hedlin
En text som berör starkt ;( APPLÅD!
2013-10-28

  Katinka VIP
Outstanding! Stark och unik. MÅSTE läsa igen..
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia