Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
takt tid och tristess


sätt förut tiden; oväder

 

 

i sprickorna lade han hemligheter
väntade på oväder

graniter har allt
och behåller

håller allt

 

klara kvartsar och simpla sandstenssegment
turas om i rytmen av dag och natt

 

trumman så dov som sömnen
så lätt att väcka till liv

 

slag på slag

 

 

på slag

tryggad av återkomster
exakt uträknade

 

om och om igen
och sista stenens färdigfyllda

 

som om vädret hade makt

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-29 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri