Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
betala livet gör vi på många sätt; insp. ett jägarfoto, verklighet ett kejsarsnitt


i jägarens mungipa

 

 

dragen över ansiktet

mätt

 

i fas mot nästa hunger

 

 

över taggtråd glassplitter och siktet inställt

med händer för pälsars medhårs

 

hur har jakten landat i sina lador

hur har slakten strandat drömmarnas valar

 

bukar vita sargade av snitt

vi gör så

 

alla gör ju så

 

och våra barns

överlevnad

 

 

andas vi djupt rister minnen

i staden ständigt höga axlar

 

jagade över trottoarerna

 

 

ånger ångest och hem

till ännu en gryta kött

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-29 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri