Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt ett vattenfall.

 

 

Genom ett

vattenfall

förlorade

jag

min vän.

 

Utan att veta

hur eller

varför.

 

Vännen följde med

vattnets ström

och jag hann inte

fånga

henne.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-03-11 14:56



Bookmark and Share


  Markattan
Talande om vänskaper som rinner bort...
2006-03-23

  Hans w-art Westlund VIP
ibland måste man släppa sina vänner
det är en del av livet
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal