Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krydda soppan

Klart jag kan beskriva
det som så många vet

att känslorna förhöjer,
når nerver som avfyrar
blixtrande närvaro
av det som kallas liv

att ta in, att ge ut,
innan du har alla svaren

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-30 11:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
A spice girl then, are we?
2013-10-30

  träsnidaren
Verkligen urtjusiga ord.
2013-10-30

    ej medlem längre
Tänk om det inte finns några svar.. Funderar, eller hoppas snarare, på att bli åsiktsfri. Förstå vad skönt att bara ta in, försöka förstå, möta, utan att döma eller tycka. Utopiskt må hända men vi måste vi få drömma och säga nästan vad vi vill medans tid är. Eller tid, tiden är ju en uppenbar illusion, eller är den allt? ;)
2013-10-30

  aol
ja käslan är det sannaste vi har,
2013-10-30

  Lars Hedlin
bra och fint skrivet!
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP