Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad (haiku)

 
Promenerar
med löven runt fötterna
hösten följer mig in 
 



Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-30 11:37



Bookmark and Share


  Deva
jättefin och ömsint på något sätt. Man har överseende med löv;-)
2013-10-30

  Rosmarin
som små barn eller hundar eller nåt - du besjälar löven, fint!
2013-10-30

  Gunwale VIP
Fin/a gäst/er!
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H