Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidandet är en mur. Ogenomtränglig.

 

 

 

Just nu orkar jag inte skriva.
Trotts att orden bara rullar runt,
och vill lägga sig för mina fötter.


Jag orkar inte vara trevlig,
och tacka för varje ord,
jag får från er, läsare.

Jag vill så gärna visa, min
uppskattning över att ni läser.


Vill så gärna dela med mig av
glädjen som finns i mig.


Men just ikväll, så är jag
trött. Själstrött.


Så många strider jag kämpat.
Vissa har jag vunnit andra förlorat.


Men den här, om vem som bestämmer
i min kropp, MÅSTE jag vinna.


Jag är trött. Trött att le.
Trött att visa att jag är glad.


Trött att folk inte förstår.
Trött att folk vill inte se.



Lidandet är en mur. Ogenomtränglig.


 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-30 22:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Inlevelse och känsla ..
2013-10-31

  Fem hjärtan VIP
jag känner hur dåligt du mår just nu...vill bara krama om..Sänder styrkekramar!!
2013-10-31

  Maria Sundelin VIP
Jag ser din sorg bakom orden och jag finns här om du vill.
Kramar
2013-10-31

  anits VIP
Starkt och berörande
2013-10-31

  Bjarne Nordbö
Det räcker.
2013-10-30

  KYREUS of Sweden
Skarpt!
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia