Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pälsen är vit för att den inte är brun, för att tacket redan givits.


buffalo; så löper vi amok där vi gör sandens dimma

 

 

en runda på prärien är igen en semester från fängelser man skapat vid bergskanten

sen stundar ändå egna rundor lämnade på eftersläp och dräp den dåre som slanten inte tog

 

en runda på prärien är igen inte nog men duger som stängsel och hägn för den branten

var nog för brant den

 

sen undrar ändå egna blundrars jämnande om efterdräpna får enkom stå där kvar

om vanten blivit för stor för handen liksom inte fått nog men ändå fått nog

 

och en runda på prärien är igen ingen ledig semester förrän testerna bedarrat

så har man sparrat än en boxare

 

joxare med livet

också bra eller dåligt skivet gör detsamma

man kan inte spela trumma på en levande hud om än i vinterskrud

 

när det ändå är i skinnet tatuerat hela slättens saga

det är bara att beklaga den vita

 

stegen måste tas även i bruna pälsar om än överflödet hägnar

det hänger på tacken till gåvan

och inte på jakten från därovan molnen

 

 

det hänger på tacken

även i dimmor av sand

även i dimmor från sammarkand

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-31 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri