Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för tidigt väckt

 

 

 

med ena ögat på dig och det andra på min spegelbild
kan nog det tredje säga mig att ingen av oss alla hör gloendes
till slut

 

ser vidare utsövda ut




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-31 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri