Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dumdumkula till fessingar... ;)


Vadå? Svar: dum dumdum och dummare än så

 

 

det finns en ovilja att visa sig dum

fråga sig fram och erkänna

 

sina väl dolda okunskaper

 

 

det finns bara dumma frågor

för en dum

 

det finns bara dumma svar för en dum fråga

tycker dum

 

dummare än dum

som frågade alla samma fråga

 

vem är egentligen dum

här

 

 

förstod inte ett dyft av vad dum svarade

när dum sa

 

 

om jag är dum är du dumdum

då är jag bara hälften så dum

jämfört

 

men dum kunde inte göra kunskapen mindre dum för det

 

och bjöd därför dumdum på insikten

att

 

 

om han är bara hälften så dum som jag är

då är jag bara dum

 

alltså är jag honom

tänkte dumdum och blev

 

dubbelt så smart som dum

som bara var hälften så smart som dumdum

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-31 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri