Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jordekorrar i all ära. Fånerier att flyga i dagsljus.. Vem sa att det var plumpudding till middag.


när ratatosk fick nog; Bat, nu har ekorren fått vingar

 

Batmobil'n battle'll be the only chocie
tänkte gnagaren

 

batterier borde finnas i närheten
där förgöraren också är lagaren

 

*

 

Så, ska vi budskapa eller ska vi bara skapa, sa Dolphin och dök för en hök..

- Valar sjunger inte för att bli hörda, och delfiner dyker inte för att inte höra, och hökar bär inga budskap för att det finns bud -

Så, ska vi budskapa, eller ska vi bara skapa, sa Dolphin och dök för nästa hök, som också landade lika död som första i havet.

- Ringar skapas inte för att brytas, och död är bara liv baklänges, så bara snurra ner, bara snurra och allt vänder när inget mer kan snurras in.

 

Ringarna flyter ändå utåt. Man får räkna dem likt årsringar på stammen. Exakt så där
bak-å-fram men helst just där mittemellan.


Så, ska vi budskapa eller ska vi bara skapa, sa Dolphin.

 

*

 

nära simmar ingen delfin
bara än mer i takt

 

en akt av tre
men vilken av alla ses bra ut

lära sig svimma ingen
de e fin läxa för en dumstrut

 

lagom att lullarunt som häxa
i en helg skapt för pumparumpor

 

tur jag tog examen
åt alla tre

 

för det kostar på att
flyta brevé

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-31 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri