Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden väntar inte

 

 

Ja och så älskade vi

skoningslöst - i rädsla

att tiden skulle

stjäla vår kärlek.

 

Ja, vi var besjälade

av varandras skönhets

blickar, rörelser

i stunderna som var våra.

 

Trodde vi.

 

Tiden kom och stal

lika skoningslöst som

vi tog av varandras

kött och blod.

 

Och här står jag

naken i min längtan

efter dig min vän

att åter få tas....

 

 

Tiden väntar inte.... 

 

 

... när jag möter,

kraften i dina famntag

i dina saltdränkta Kyssar

i dina djup, ser jag skatter.

 

Och jag dras med

i strömmarna

den här gången

för alltid, ner i din skönhet.

 

 




Fri vers av queenia
Läst 322 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-31 23:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och lite vemodigt bra
2013-11-03

  anits VIP
Mycket vackert
2013-11-02

  Maj-Lis VIP
Mycke vackert
2013-11-01

  Lars Hedlin
Nära i känslan med ett stort djup ,) kram
2013-11-01

  Maria Sundelin VIP
Gillas mycket
2013-10-31

    ej medlem längre
Mycket bra! Applåder;)
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia