Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spinn en väv så du slipper

På ständig flykt från det jagande jaget
som hoppas så innerligt
på en försoning

men inte en sekund ger du, du vägrar
fyller dina dagar med otrolig
kreativitet

springer gatlopp där du släpar din hjärna
som du älskar för att den hjälper
dig i glömska

medan minnet samlar, sorterar
och leker lekar i sina
nya kartotek




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-01 01:13



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Inbunden vers av KattenKin !
2019-02-06

  Lars Hedlin
Du skriver med stor känsla och inlevelse!
2013-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Överjaget, kanske?
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP