Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu jäklar


Ska här knullas

Ta för dig av mig

Precis som jag ska

Ta för mig av dig

Låt oss knulla musten

Av varandra

Låt denna helg

Bli en helg vi sent ska glömma

För du hjärtat mitt

Vill bara visa dig hur mycket jag

Älskar Dig...




Fri vers av Eliza-69
Läst 278 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-01 17:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hoppas det knullades mycket!
2013-11-11

  Maria Sundelin VIP
Där var det energi på hög nivå
2013-11-07

  axveronika
Haha, den var livsbejakande, rak, glad och ....alldeles underbar
2013-11-07

  Tess74
Haha ja jävlar! Underbart
2013-11-07

  Lars Hedlin
Glöm inte att vila ,)
2013-11-02

    basen
Hoppas helgen flyter enligt plan.
Glöm inte vätskepaus. *ler och vinkar*
2013-11-02

  Carina Bendix
Hahaha, låter härligt! ;)
2013-11-01

  queenia
:D ja... och i gryningen när ni klibbat ihop, så älskar ni till stillsamt och önskar att tiden stannar för alltid.
2013-11-01

    ej medlem längre
Keep doing it..det kan generera fler läckra dikter
2013-11-01

    ej medlem längre
Haha vilken knull maskin! Helt rätt;) Bra! Kram
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69