Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

 

 

 

 

mitt i hösten
påväg mot snön och vintern
sommaren
vi har redan glömt och lämnat den
precis som du gjort med mig
precis just det jag
inte kan göra med dig
men hey
vad spelar det för roll
du är fri nu
och jag är tillbaka på noll
jag är hemma
sitter i mitt mörker
och skålar med mina sorger
snart är det vinter
jag hoppas att hjärtat mitt fryser
så jag slipper känna att jag känner

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 839 gånger och applåderad av 49 personer
Publicerad 2013-11-03 02:51



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Starkt och vackert:-)
2014-12-28

  Lollitta VIP
och skålar med mina sorger


___________+++++
2013-11-30

  ULJO
Enastående poesi, vackert och vemodigt på samma gång.
2013-11-09

  Björn Björkegren/Blue Bear
Fin!
2013-11-09

    ej medlem längre
Åh.
2013-11-04

  Mirveta
ensamhet & tomhet ,bra dikt !
2013-11-04

  Teresia Ridell
Vemodigt vackert, väl diktat !
2013-11-04

  annacecilia
känner igen, vackert skrivet
2013-11-04

  axveronika
Stilig. Även om jag hoppas att det sista inte inträffar
2013-11-03

    WeeGee Pakista
"Skålar med mina sorger", imponerande. Personligen hade jag valt det som titel.
2013-11-03

    maija tuori

Smärtsam och vackert
2013-11-03

  Maria T
Smärtsamt, kallt och ensamt
2013-11-03

  Maria Sundelin VIP
Jag hoppas istället att du vågar känna.
Kramar
2013-11-03

  Armo
En lika fin poem som sorglig. Berörande.
2013-11-03

  Kim VIP
Ja svårt i mörkret inte släppa fram det mörka och ensamma!
2013-11-03

  Carina Bendix
Åh, jag fick tårar i ögonen av denna text..:( Vad bra du skriver! Man skriver som allra bäst när man har ont i hjärtat..
2013-11-03

  Tess74
Du skriver verkligen så det känns
2013-11-03

    ej medlem längre
Du skriver bra du!
2013-11-03

  queenia
igenkännande, smärtsamt och så vackert! Tack!
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP