Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ser in och längtar ut

Sömnlösa dvala
zoombielivets
ljumma gråskala

Låt mig vakna
kliva ur denna kapsel
här finns inget jag kommer sakna




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-11-03 13:42



Bookmark and Share


  maria kide
Du skriver bra, och förmedlar igenkännande
2014-01-14

  Linda CH VIP
Fruktbar framtid! Fin text.
2013-12-03

    ej medlem längre
en slutrad som fångar hela dikten, fint ljud i läsningen
2013-11-12

  queenia
Precist fångad känsla!
2013-11-12

  Magica VIP
Berörande!
2013-11-05

  Xuvetyn
Bra ljud, oerhörd förhöjd nivå i rim, om man ens bör kalla det rim, en naturlig uppföljning på föregående verk, att dikta likgiltighet och lyckas med det är svårt och bra när det lyckas som här.
2013-11-04

  Mikael Ekman
Snyggt !
2013-11-04

  flygia
novemberdikt. novemberblues.
2013-11-03

  träsnidaren
Igenkännande, mycket effektiv text.
2013-11-03

    ej medlem längre
Då är det nog bäst att kliva ur och bomma igen.:-)
2013-11-03

  Larz Gustafsson VIP
"Tittar upp, längtar hem, lever här som ett moln på marken" (Webstrarna)
2013-11-03

  aol
den saken vet jag att till slut lämnar man sin kropp och går upp i någonting som är mycket större, känner igen dina tankar såsom livet är i olika skeenden,
2013-11-03

  axveronika
Det där är en kraftfull text, gråskalan till trots. Mycket fin.
2013-11-03

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat vännen!
2013-11-03

  Larz Gustafsson VIP
En så snygg profil på bilden!
2013-11-03

  Larz Gustafsson VIP
"Så varför
inte landa
öppna luckan
och kliva ut?"
(Di Leva)

Det är lättare sagt än gjort. Och ibland går det inte. Det vet jag. Men det var denna låt ("Vi har bara varandra") jag spontant kom att tänka på när jag läste.
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP