Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STANDARDFÖRFARANDE


Fälld i tingsrätten,
friad i hovrätten.


Friad i tingsrätten,
fälld i hovrätten.


Fallet tas EJ upp i
högsta domstolen!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-04 14:36



Bookmark and Share


  Federico Romano
Enig åt båda hållen..
2013-11-04

  Stefan Höglund
Hela rättsysstemet är ett skämt.
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar