Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag fann i mina dagboksanteckningar, skrivna för tio år sedan...


Långsamt





Långsamt




går jag sönder
under din hand


Dina ord
fryser mig



is



Din näve
stark

ditt hjärta
svagt


dina slag

ord





Likt
en spegelbild


rasar jag




Skärvor

kvar


på botten
av det som var



jag




Fri vers av sommarmoln
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-05 08:42



Bookmark and Share


  in effigie VIP
som en blomma ur asfalten är dina ord ...en poetisk skönhet som strålar i hjärtat....
2013-11-18

    ej medlem längre
Kraffullt tidlös
2013-11-09

  träsnidaren
Vilken sorglig text. Vacker och skör.

Fint verkligen.
2013-11-05

    Snölejon
Ajjjjj
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln