Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gäst hos ensamheten

Gäst hos ensamheten
besvikelsen portier
minnenas piccolo bär upp
det som ingen annan ser
så svårt att ska av sig
en vacker förälskelse blott
stirrar här i mörkret
efter kärleken som stilla gått.




Fri vers av Roger L Svensson
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-06 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson