Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två vackra själar


Fortsätter sin resa tillsammans

Famn i famn

Hand i hand

Där på den andra ljusa sidan

Tillsammans vandrar dom

Genom den vackra kärleksstigen

Och där upptäcker o utforskar

Dom tillsammans nya underbara vackra

Platser o ställen dom aldrig sett

Där kan dom tryggt slå sig till ro

Dom är där för att stanna

Tillsammans <3




Fri vers av Eliza-69
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-07 12:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
romantiskt vackert
2013-11-11

  Ninananonia VIP
Tycker om denna
2013-11-10

  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert
andas dina ord

meditativa
2013-11-08

  Carina Bendix
Åh, det låter härligt. Varmt och kärleksfullt skrivet. :)
2013-11-07

    ej medlem längre
Härlig text..fint <3 !!!
2013-11-07

  louisegirl

Jättefint skrivit!
2013-11-07

  b.c.
vad fint.. känns som lycka
2013-11-07

  Lars Hedlin
Fint!
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69