Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bebisen, katten


bebisen, katten

argumenterar högt om

språkförbistringen




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-07 12:58



Bookmark and Share


  tom boreland
tur intr hunden är med
2013-11-07

  Ulf D VIP
Kulturella skillnader är alltid kul. Fin bild!
2013-11-07

  Lars Hedlin
;) Bra skriftat!
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP