Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hösten


En vacker känsla

Kvällen är så obarmhärtigt mörk

så kompakt att det gör mig blind

Himlavalvet lyser svagt bakom mörkret

trädens kala silhuetter leder ljuset mot mig

 

Det är tyst när naturen går till vila

och tanken om döden är oundviklig 

en vacker känsla i denna mörka tystnad




Fri vers av Maiah VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-11-08 17:32



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin.
2013-11-10

  Anders Granström
Känner inte att döden är något att digga eller se fram emot men däremot känner jag stor njutning då jag läser dina vackra ord! Levande ord, i känsla! Tack!
2013-11-10

  ULJO
Melnakolisk bild av höstens sista dans
2013-11-09

  axveronika
Du målar upp en rofylld stämmning av acceptans kring liv och död
2013-11-09

  petter rost
. . . och du nämner tanken på döden som vacker känsla. Du plöjer mark, Maiah och gör att mörkret inte bra är en dålig kontrast till ljust. Oerhört fint!
2013-11-09

  Lars Hedlin
Bra och nära..kram
2013-11-09

  Kozo
De är nära varandra, din och min text...om "Novemberdöden"
2013-11-09

  Rozsi.kovacs

Ljuset kommer åter att stråla
2013-11-09

  Heikki Hellman
Logiska och aktuella dina känslor i november. Oroa dig inte ljuset återkommer i sin tid!
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP