Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är om oss

       Livet

det är om oss

det handlar om

alla livstrådar sammanbundna

genom möten, ögonblick

sammanflätade tankar under 

   sommarlätta moln

alla mellanrum och icke platser

 

det är om oss

det handlar om

      livet




Fri vers av Maiah VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-09 18:23



Bookmark and Share


  Junia VIP
så sant!
2013-11-21

    ej medlem längre

Så insiktsfull och vacker ...
2013-11-12

  Lars Hedlin
Verkligen fint och ömt skrivet!
2013-11-10

  Tarantaran
Fin rytm i din text;
om det självklara
som man hittar
dagligen, i alla
ögonblick
och utanför
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP