Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gris-limerick :)

Det bodde en gris i Uddevalla
Som älskade Charlotte Kalla
Så till den grad
Att han en dag
Åkte skidor i vintern den svinkalla




Bunden vers (Limerick) av Mona J.
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-10 20:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
HIHI ;)
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.