Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

o

Het

Väntar snällt här i hängmattan min

För inatt vill jag känna dig o vara just din

Dina sensuella blickar som äter o slukar mig mätt

Dom vandrar o smeker sig igenom hela min kropp

Bit för bit av åtrå lust o passion

Låter vi detta aldrig ta stopp...




Fri vers av Eliza-69
Läst 438 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-11 02:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mums..fint skrivet..hett och
lustfyllt <3 <3 <3
2013-11-11

  Tess74
Härligt
2013-11-11

  Lars Hedlin
Very nice........
2013-11-11

  Rozsi.kovacs

wow vilken hetta du bjuder på
underbart passionerad text
2013-11-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlighetens stund, in i evigheten
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69