Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väN

 

 

Hålla dig vill jag, om dig

bära för en sekund det hårda, det kalla

 

vilja åt dig allt liv som inte vill sig själv

som är så stapplande

 

genom natt, genom dag

 

Älskar er evinnerligen och stort är det

nästgårds systra mi som det började

och nu, älskade vänner.

 

Hålla er för att livet nu är för stort och hårt  för litet

för svårt

 

Så mycket och länge jag kan.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-11 19:47



Bookmark and Share


  Mikael Ekman
Mycket vackert, enkelt och ändå så svårt.Kram.
2013-11-17

  ULJO
Det var en ömsint och fin text
2013-11-15

    Max Poisé
Dig vill man definitivt ha som vän!
2013-11-12

  Lena Själsöga Keijser
du
vackra
håller om
med ditt oändligvida
hjärta
2013-11-11

    ej medlem längre
den är, verkligen
fin.. och öm!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP