Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinna 50+


Mona-limerick

Det var en kvinna från Pamplona
Hon hette som jag faktiskt Mona
Inte roligt hon sa
Jag ser varje dag
Hur håret mitt börjar att gråna




Bunden vers (Limerick) av Mona J.
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-11 21:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tidens tand!
2013-11-12

  Peter Stjerngrim VIP
Cilax informerade mig om att du skriver bra texter och
efter att ha läst några nu
kan jag inte annat än tacka för rekommendationen
och hålla med!
Du är bra!
2013-11-12

  cilax VIP
Du (är vi Du med varandra?) är bra
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.