Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindre värd?

Det går att sälja ett frimärke,
men det går inte att köpa oss!

Vi sitter i skuggorna
Ljusskygga
talar till månarna
dansar med regnet
sjunger med strandens stenar

Vi existerar,
men inte i din verklighet.

Där går det att köpa människor

I er värld kallas det att ha ett jobb

Vi sitter i våra skapares händer

vart det än vänder

i alla länder

Kambodja, Transsylvanien, Bolivia.

Var är du i din tanke?




Fri vers (Fri form) av Helena Leijd
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-13 04:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det gäller att tänka till så att det blir tänkvärt!
2022-10-14

  Solstrale VIP
Så fint och tänkvärt!
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd