Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenmasor orkan

i tystnaden söker hon frågornas svar

bakom kullarna finner hon oaserna tankarna vill stanna i

i vinden finns det hon inte vill ha


de onda krafterna som förstör
och så dessa höga vågor

hus som plockepinn

lik lik lik och osynligheten i detta hemska faktum

vem kan identifiera alla som drabbats

skänk 50 kr till Röda Korset ni som har

dessa människor i nöd

inte bara där, utan i hela vår omvärld

ser de hemlösa sitta och tigga i blåsten

det är kallt nu

nattmorgon

snart en ny dag




Fri vers (Fri form) av Helena Leijd
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-13 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd