Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var är du.. serce moje?






nattens längtan




om Du någonsin
njutit samma

om Du någonsin längtat
efter det samma



om jag någonsin
får chansen

att viska i Ditt öra


hur mycket Du..
egentligen
betyder för mig..

att jag aldrig..
jag menar
aldrig

kommer att sluta
älska Dig



att jag natt efter natt
drömmer om Dig

saknar Dig
så jag förgås

kommer Du
till mig då?



när månen
står som högst
på himmlavalvet

och stjärnorna
lyser som klarast

ses vi då
i drömmens
underbara boning

för att om möjligt
tysta begäret en stund



så lugnet sänker sig
i våra själar
ger oss ett leende
på våra läppar



så när gryningens
första solstrålar
når våra kinder

väcka oss lyckliga
i vishet

..om att kärleken
håller oss hela..



~ agnieszka ~

14/2-2008

mölndal




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-13 21:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket mycket fin text!
2013-11-14

  M M Mannheim VIP
Kanske blir mötet någon annanstans i universum men det blir ett möte. Om så bara i drömmarna.
Mycket känslosam text full av längtan efter ett möte antingen här eller där!
2013-11-13

  Maria Sundelin VIP
Ord som bär på en stark längtan
Kramar
2013-11-13

  Carina Bendix
Mycket fint skrivet.
2013-11-13

    ej medlem längre
ljuvligt vackert..
2013-11-13

  Angel of love
Väldigt vackert och berörande.
2013-11-13

  Fem hjärtan VIP
Åh, så berörande vackert du skriver..
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler