Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppsan-limerick

En glad liten loppa från Liden
Hon hoppar så högt hela tiden
Inget kunde henne stoppa
Tills hon hamnade i soppan
Så numera är hon avliden




Bunden vers (Limerick) av Mona J.
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-13 23:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stackarn då....
2013-11-14

  Maria Sundelin VIP
Den fick i alla fall ett gott slut
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.