Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett jävla öde att bli född till gris


Gris3-limerick

En rar liten nasse från Burträsk
Blev daskad därbak på sitt rumpfläsk
Hon tänkte som så
Jag kan inte fortare gå?
Nu är hon korv, karré och sidfläsk




Bunden vers (Limerick) av Mona J.
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-15 19:28



Bookmark and Share


  Kim VIP
Sorgligt nog har vi övertro till köttätande!
2013-11-21

  ringmuskelmarodören
skön
2013-11-21

  Lars Hedlin
Snart Julskinka! ,)
2013-11-16

  louisegirl

Härlig! jättebra! :)
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.