Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att mötas

fast ingen ser
att ses

fast ingen vet
att tro

fast ingen anar
att gå

fast jag vet
att rädslan fanns

för mig

jag var,

annorlunda
skrämmande
galen
rakt fram
okvinnlig
tokig


idag är jag



en

överlevare





Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-15 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra.
2013-11-15

    skamfilad
JA! BRA!
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t