Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbruten

isär sliten
itu

av




dumpad
lämnad
övergiven




åtrår
döden
förruttnelsen
friden.


tuggar
ilsket på benen
tills kindknotorna
värker


sliten
isär


avbruten.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-15 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t